pil 3Startsida Nyheter pil 4Våra leverantörer pil 5Öppettider pil 6Företaget pil 7Kontakta oss ######


Eklids i Ånge är en butik med 3 olika kedjor inom väggarna; Jaktia, Sportringen samt Digitalbutikerna. En mix som ger ett brett utbud av kvalitetsprodukter till rätt pris och med bästa service. Vi har hela tiden koll på hur konkurrenterna i stan och på nätet ligger till för att anpassa priser och utbud så det passar våra lokala kunder.

Med hög servicegrad och rätt priser kan vi oftast konkurrera med de stora kedjorna. Fler och fler upptäcker att våra priser ligger i linje med stormarknaderna, men där vi dessutom har en mycket högre service. Vi har ett brett sortiment och det vi inte har i lager kan vi oftast få hem på ett par dagar.

Vi är återförsäljare av produkter och abonnemang för bl.a. Viasat, Canal Digital och Boxer, vi har dessutom behörighet att utföra deras installationer. Vi är naturligtvis CANT-certifierade för Antenn2.

Företaget Eklid Electronics startade som internetbutik i maj 2000 och sålde då framförallt digital-TV. Hösten 2009 stängdes webbutiken för att istället bli en fysik butik i Ånge. I januari 2006 ombildade vi till aktiebolag och företaget heter nu Eklid Electronics AB.

Välkommen!

Magnus Eklid med personal


nederdel + adress